Jobba hos oss

På Söderskolan genomsyras miljön av glädje, inspiration och lust att lära. Tillsammans arbetar vi för att ge våra elever de bästa förutsättningarna för framtiden. Vi arbetar dagligen med att stärka elevernas självkänsla och tilltro till den egna förmågan.

Här utvecklas varje individ utifrån sina egna förutsättningar. Hos oss erbjuds ett flexibelt, dynamiskt och varierat arbete och förmånen att arbeta med barn från olika kulturer.

Söderskolan är en av Helsingborgs stads skolor. Helsingborgs stads skolor består av drygt hundra kommunala grundskolor, förskolor, särskolor och gymnasieskolor.

I Helsingborgs stads skolor tror vi på ett kollegialt lärande mellan både verksamheter och kollegor och på ett smart resursoptimerat stöd. Det ser vi som viktiga framgångsfaktorer för att du ska kunna fokusera på ditt uppdrag. Vi vill att du ska lyckas.

Som medarbetare på Söderskolan är du en del i vårt gemensamma arbete med att skapa den bästa skolan för varje barn och elev i Helsingborg.